Hvorfor Sorbact®?

Akkurat som et vanlig plaster eller bandasje. Bare helt unikt.

Sorbact® tilbyr alle funksjoner du forventer deg av et vanlig plaster eller bandasje. Samtidig som de bakteriebindende egenskapene gjør Sorbact helt unik. Sorbact®-overflaten utnytter en helt naturlig prosess som binder til seg bakterier, noe som gjør Sorbact® ekstra egnet i situasjoner der et sår utsettes for økt risiko for infeksjon.

Slik fungerer det

Når du har applisert Sorbact® på såret og den unike overflaten har fått direkte kontakt med såret, starter prosessen hvor bakterier og sopp vil binde seg til overflaten av plasteret.

Bakterier bindes til overflaten
Den unike Sorbact®-overflaten binder bakterier fra såret, tilrettelegger sårtilhelingen og forebygger infeksjon.

Bakterier følger med ved bandasjebytte
Ved bandasjebytte fjernes de mikroorganismer, det vil si bakterier og sopp, som har blitt bundet til den unike Sorbact®-overflaten. Helt naturlig, uten å avgi noen kjemisk aktive stoffer til såret.

Når skal jeg bruke Sorbact®?

I Sorbact®-sortimentet finnes sårpleieprodukter som hjelper deg å behandle alt fra små til litt større sår. Sorbact® plaster og bandasje finnes i mange forskjellige størrelser og utførelser og passer utmerket å ha i hjemmeapoteket, på reisen eller i treningsbagen.

Hvem kan bruke Sorbact®?

Sorbact® passer for alle aldre. Den infeksjonsforebyggende egenskapen bygger på en helt naturlig prosess som ikke avgir noen kjemisk aktive stoffer til såret. Det gjør at det også egner seg godt for barn, gravide og ammende kvinner.